Servicii

COMERCIALIZARE SI MONTAJ PARDOSELI TIMIS

Pasionati de domeniul pardoselilor profesionale, oferim servicii complete de pardosire atat in Timisoara cat si in alte zone din tara unde suntem solicitati. Atenti la nevoile clientilor nostri, venim cu solutii care imbina armonios functiile pardoselilor cu rolul estetic al acestora.
Pentru pardoseli de inalta calitate, contactati echipa Ideal Perfect Floor.

CONSULTANTA SI MASURATORI

Cei peste 20 de ani de experienta in domeniul pardoselilor profesionale ne recomanda in  serviciile de consultanta si alegere a tipurilor de pardoseala in functie de necesitatea spatiului.
Fiecare proiect e o provocare. Ne place sa ne surprindem clientii cu idei inedite, curajoase si creative.

PREGATIREA STRATULUI SUPORT

O pardoseala de calitate se aplica pe un strat suport drept. In acest sens slefuim, amorsam si aplicam sapa autonivelanta.
Nu facem risipa. Cautam solutii economice, functionale si estetice pentru fiecare proiect in parte.

MONTAJ PROFESIONAL PARDOSELI

Cu personal calificat si continuu specializat sau calificat de furnizorii nostri de materiale, oferim servicii de montaj pardoseli in Timis la cel mai inalt nivel de calitate. Ne plac lucrurile bine facute si nu ne abatem de la acest principiu.
Cu pardoseli de calitate si o echipa de specialisti in montaj linoleum Timisoara putem satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

PARDOSELI TIMIS

Comercializam produse de calitate inalta. Am ales pentru clientii nostri game de mocheta, parchet, pardoseli PVC, LVT si linoleum care sa creeze spatii unice, frumoase si durabile.
Comercializam pardoseli de la furnizori de top care s-au remarcat prin calitatea produselor de pardosire.
Pentru clientii care doresc sa realizeze montajul in regie proprie, asiguram consultanta gratuita si oferim suport pentru succesul proiectului.

MONTAJ LINOLEUM SI COVOR PVC TIMIS

Oferim colaboratorilor nostri servicii de montaj linoleum si covor PVC Timis la cel mai inalt standard de calitate. Astfel, montam linoleum in clinicile medicale din Timisoara sau Arad (spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice, farmacii) si folosim produse avizate septic. In plus, folosim linoleum si covoare PVC imbinand artistic texturi si culori indraznete.

Montajul de linoleum si covoare PVC necesita grija, experienta, atentie la detalii si unelte specializate. Ideal Floor Carpet are toate aceste lucruri plus o pasiune pentru pardoseli frumoase si durabile.

MONTAJ MOCHETA TIMIS

Iubim tot ceea ce implica pardoselile si oferim servicii de montaj mocheta in Timisoara si in tot judetul Timis. Asiguram toate materialele necese montajului mochetei, fie ca este vorba de mocheta tip date sau mocheta la metru. Montam mocheta in Timis in locuinte personale, hoteluri si pensiuni, birouri, institutii publice, trepre sau in spatii exterioare.

Contact Icon
Montaj linoleum Timis, Timisoara, montaj covor PVC Timis, Timisoara, montaj covor PVC Tarkett, montaj mochete Timisoara, vanzare linoleum Timis, vanzare covor PVC Timis, vanzare covor Tarkett Timis | Montaj linoleum Timis, montaj linoleum Timisoara, montaj covor PVC Timis, montaj covor PVC Timisoara, montaj covor PVC Tarkett, montaj mochete Timisoara, vanzare linoleum Timis, vanzare covor PVC Timis, vanzare covor Tarkett Timis - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles