Despre noi

Montaj linoleum Timis

Din 2002 si pana in prezent ne-am specializat in distributie si montaj linoleum Timis, cat si orice tip de pardoseala. Comercializam si montam pardoseli in Timisoara, Arad si alte zone invecinate. Seriosi, abordam fiecare proiect cu pasiune si implicare. Continuam sa investim in oameni si sa ne specializam in tot ceea ce este nou in domeniul pardoselilor profesionale.

Punem mereu clientii si nevoile acestora pe primul loc. Oferim consultanta de specialitate si ii intampinam cu o gama larga de solutii complete in amenajarea pardoselilor cat si a peretilor, precum:

  • linoleum
  • covor PVC si tapet PVC destinat spatiilor sanitare in conformitate cu legislatia europeana (pardoseli sanitare)
  • covor PVC pentru sali de sport, birouri, trafic intens, antiderapant (pardoseli sportive)
  • mocheta trafic intens pentru birouri, hoteluri, sali de evenimente sau conferinta
  • mocheta pentru uz rezidential (casnic)
  • parchet
  • LVT (Luxury Vinyl Tiles)

Consultanta si solutii personalizate

Ne place ceea ce facem si se vede. Lucram doar cu furnizori care ne-au castigat increderea in ceea ce priveste calitatea si rezistenta produselor de pardosire. Creativitatea este cea care ne ajuta sa oferim solutii inedite, curajoase si expresive. Ne bucura increderea oferita de clientii nostri si ne straduim sa depasim asteptarile.

Credem cu tarie ca factorul estetic trebuie sa fie in echilibru cu factorul functional. Tocmai de aceea pasiunea pentru Montaj linoleum Timisoara si pentru orice tip de pardoseli se imbina cu cea pentru design interior. Asa reusim sa creem spatii unice si cu personalitate.

Flexibili, colaboram excelent atat cu institutii cat si cu persoane fizice. Gasim solutii eficiente care sa puna in valoare orice spatiu si de orice marime. Ne place sa combinam texturi calde cu texturi reci pentru a crea pardoseli care sa inspire o stare de spirit si sa se mentina ca noi mult timp.

Distribuim si montam in Timis toate tipurile de pardoseli: covoare PVC, linoleum, mocheta, tapet PVC, pardoseli sportive indoor si outdoor, pardoseli pentru locuri de joaca si crese sau gradinite, pardoeli drenante etc.

Pentru proiecte care implica servicii de comercializare si montaj pardoseli Timisoara, nu ezitati sa ne contactati.

Contact Icon
Montaj linoleum Timis, Timisoara, montaj covor PVC Timis, Timisoara, montaj covor PVC Tarkett, montaj mochete Timisoara, vanzare linoleum Timis, vanzare covor PVC Timis, vanzare covor Tarkett Timis | Montaj linoleum Timis, montaj linoleum Timisoara, montaj covor PVC Timis, montaj covor PVC Timisoara, montaj covor PVC Tarkett, montaj mochete Timisoara, vanzare linoleum Timis, vanzare covor PVC Timis, vanzare covor Tarkett Timis - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles